Bozok Üniversitesi’nde ERAS Farkındalık Çalıştayı Yapıldı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Derneğimiz tarafından düzenlenen ”ERAS Farkındalık Çalıştayı” 24 Nisan 2019 günü Yozgat Tıp Fakültesi konferans salonunda yapıldı.

Yozgat Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’in de katıldığı çalıştayda ERAS’ın temel konuları Derneğimiz Yönetim Kurulu üyelerinden Haldun Gündoğdu, Neslihan Alkış, Bahadır Bozkırlı ve Sağlık Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Aydın Akbuğa tarafından anlatıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri tarafından büyük bir özenle hazırlanan çalıştaya ilgi ve katılım yüksek düzeyde oldu ve gün boyunca salon dolu idi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferit Çiçekoğlu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Polat etkinlik boyunca bütün katılımcılarla ilgilenerek, kusursuz bir evsahipliği yaptılar.

TÜBİTAK tarafından desteklenen çalıştayda ERAS’a ilginin ve bilginin yeterli, implementasyon çalışmalarının başlatılması için isteğin de olduğu görüldü. Etkinlik, günün sonundaki tartışma oturumunun ardından işbirliğinin devam etmesi yönündeki dileklerle ve yeniden buluşmak ümidiyle sonlandı.